G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Erzurum'un TAPU Sorununu Çözeceğiz

Erzurum

Erzurum'un TAPU Sorununu Çözeceğiz

30 Mart seçimleri sonrası göreve gelmeleri halinde ilçe belediye başkanlarıyla görüşerek bu konudaki mağduriyetleri giderecek adımları atacaklarını belirten Sekmen, Başta Palandöken Belediye Başkanımız Orhan Bulutlar olmak üzere ilçe belediye başkan adaylarımızla bu konuyu masaya yatırdık” dedi.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, seçim çalışmalarını hızlandırdı. İlçe ilçe, köy köy gezerek sorunları dinleyen Sekmen, vatandaşlardan 30 Mart seçimleri için destek istedi. Modern ve yanabilir bir Erzurum için çok sayıda projeler hazırladıklarını belirten Sekmen, kent merkezinde özellikle tapu sorununu çözmek için çalışacaklarını bildirdi. Erzurum ve özellikle de Palandöken ilçesinde 30 yıldan beri çözüm bekleyen tapu problemini yakından bildiklerini ifade eden Sekmen, 30 yıldır devam eden tapu sorununa çözüm bulmak için kolları sıvadık. Başta Palandöken Belediye Başkanımız olmak üzere ilçe belediye başkan adaylarımızla bu konuyu masaya yatırdık. Ellerindeki tüm paraları ev sahibi olmak için harcamış ama tapusunu alamamış yüzlerce vatandaşımız var. Bu tapuların birçoğu imar açısından itilaflı ama belki hepsini tek seferde olmasa bile peyderpey çözeceğiz. Halkımız emin olsun ki onların mağduriyetlerini önemsiyoruz. Yasaların bize verdiği tüm hakları sonuna kadar kullanacağız” diye konuştu.

 

Kentsel dönüşüm hız kazanacak

30 Mart sabahı göreve gelmeleri halinde Erzurum'da başlatılan kentsel dönüşümü hızlandıracaklarını da belirten Sekmen, Erzurum kentsel dönüşümde Türkiye'de marka olacak illerin arasına girecek, tüm planlamamız bu yönde. Bir yandan yıkım diğer yandan yapım devam edecek. Tek bir vatandaşımızın mağdur olmasına müsaade etmeyeceğiz. Belediye konusundaki tüm tecrübelerimizi Erzurum'un, Erzurumlunun hizmetine sokacağız. Başta Başkanımız olmak üzere Hükümetimizin kentsel dönüşüm konusundaki başarısı, kararlılığı tüm halkımız tarafından bilinmektedir. Bizde yerel yönetimler olarak hükümetimizin bu başarısına ve kararlılığını esas alıp çalışmalarımızı o doğrultuda yapacağız” dedi.

Mitinge davet etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bugün düzenlenecek mitinge tüm Erzurumluları davet eden AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı olan AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan bugün Erzurum halkı ile buluşacak. Başbakanımıza olan desteğimizi ve yanında olduğumuzu göstereceğimiz büyük Erzurum mitingi için İstasyon Meydanında tüm halkımızla birlikte olacağız. Bu büyük buluşmada tüm vatandaşlarımızı görmekten onur duyarım. Başbakanımızın her daim arkasında olan ve başbakanımızı güçlü kılan millet desteğinin zirvesi niteliğindeki Erzurum mitingini çok coşkulu ve kalabalık geçeceğini biliyorum. Bu heyecanımızı vatandaşlarımızla paylaşacağımız büyük Erzurum mitingi sadece Erzurum'a değil Türkiye ve dünyaya güçlü bir mesaj olacaktır” diye konuştu.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.2 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.3 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 13.1 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu